Help jij ons doel te bereiken?

Segbroek College schaatst voor Stichting Local Heroes

Maandag 13 maart hebben 450 leerlingen van het Segbroek College geld op gehaald voor Stichting Local Heroes. Dit deden zij door rondjes te rijden op de 400 meter baan en deze te laten sponsoren. Sommige kinderen hadden al veel schaats ervaring andere minder, maar iedereen deed zijn uiterste best zoveel mogelijk rondes te rijden voor het goede doel.

Stichting Uithof Schaatsbelangen sponsorde deze schaatsmiddag doormiddel van de entreekosten voor de leerlingen van het Segbroek College te sponsoren. Toen alle kinderen 40 minuten lang rondes hadden geschaatst werd de symbolische cheque, voor de entree naar de schaatsbaan, overhandigd aan J. P. Tensen van het Segbroek College en de mensen van Stichting Local Heroes.

Stichting Local Heroes is in 2001 opgericht door Jaap de Hoop Scheffer, Jos Hermens en Ronald Migo met als doel kleine projecten in Afrika te ondersteunen. De Stichting tracht Afrikaanse topsporters in te zetten bij acties om de volksgezondheid en een gezond leefpatroon in die landen te bevorderen.